Öppettider
Försäljning
Verkstad
Mån-Tor
09-18
Mån-Tor
07-17
Fredag
09-17
Fredag
07-16
Lör-Sön
11-14
Lör-Sön
Stängt
Om oss

En personlig partner för ett tryggt och enkelt bilägande

Vi är Hallqvist Bil

Hallqvist Bil säljer inte bara bilar utan vår ambition är att leverera ett bekymmersfritt bilägande under många år framöver. Vi hjälper dig att hitta rätt bil för dina behov, vi levererar varudeklarerade bilar som noggrant testats och vi tar hand om dig och din bil då den behöver service och reparation. Under tiden har du givetvis tillgång till fri lånebil. Vi är helt enkelt med dig hela vägen – före, under och efter bilaffären!

Hos oss kan du även sälja eller byta in din gamla bil, motorcykel, husvagn eller husbil.

Vår verkstad är ansluten till AD Sverige. En stämpel i serviceboken från oss är en garanti för att jobbet är professionellt utfört. Dessutom får du en kostnadsfri assistansförsäkring som gäller i hela Norden under 12 månader från det datum bilen servades. 

Historia

Med en vision om en lokal bilhandel med extra stort fokus på närhet och servicekänsla, startade Adam Hallqvist upp sin verksamhet i Åhus, 2006. Tack vare återkommande nöjda kunder så kunde företaget under några få års tid expandera från ett par medarbetare till dagens 11 anställda. Idag hittar man oss i en modern anläggning på Sjöhemsvägen i centrala Kristianstad.

 

Störst på begagnade bilar i Kristianstad. Certifierad AD Bilverkstad.